Muižkalna Mednieku desiņas mīklā

Sastāvdaļas

  • 200 g Sviesta mīkla
  • 8 gb Muižkalna Mednieku Burziņa desiņas
  • 1 gb Olas dzeltenums
  • 1 ēdamkarote Piens
  • Mīklu izveltnē un sadala astoņās sloksnītēs. Sloksnītēm jābūt garākām nekā desiņām
  • Desiņām spirāles veidā aptin mīklas sloksnītes
  • Mīklā ietītās desiņas liek uz plāts. Var izmantot pergamentpapīru jeb cepamo papīru
  • Sakuļ pienu un olas dzeltenumu
  • Desiņas apziež ar olas un piena maisījumu
  • Cep cepeškrāsnī 200 grādos apmēram 20 minūtes
  • Desiņas pasniedz ar sinepēm, kečupu, mārrutkiem un dažādiem svaigiem vai konservētiem salātiem
Muižkalna Mednieku Burziņš ar tomātiem
Rakstīt komentāru