Muizķalna Mednieku Burziņa zupa ar ķiplociņu

Sastāvdaļas

  • 4 gb Kartupeļi (vidēji lieli)
  • 200 g Lēcas (viena glāze)
  • 2 gb Sīpoli
  • 8 gb Muižkunga Mednieku Burziņš (desiņas)
  • 2 gb Ķiploki
  • Pētersīļi, sāls, pipari - pēc Jūsu ieskatiem
  • Gaļas buljonā ielikt kubiciņos sagrieztus kartupeļus un nomazgātas lēcas, tad likt vārīties
  • Pēc ūdens uzvārīšanās karstumu samazināt un turpināt vārīt uz mazas uguns
  • Nedaudz apcept smalki sagrieztus sīpolus olīveļļā
  • Sīpoliem pievienot rīvētus burkānus, nedaudz apcept (2min)
  • Tam visam pievienot sagrieztas mednieku desiņas un ķiplokus
  • Nedaudz apcept (2-3min)
  • Kad kartupeļi un lēcas gatavi, pievieno klāt sacepto. Turpināt vārīt vēl 5 minūtes
  • Pirms pasniegšanas pievienot zaļumus
Muižkalna Mednieku Burziņš ar tomātiem
Rakstīt komentāru