Muižkalna klasiskās doktordesas un kartupeļu sautējums

Sastāvdaļas

  • 400 g Muižkalna Klasiskās Doktordesas
  • 400 g vārīti kartupeļi
  • 1-2 gb sīpoli
  • 2-3 gb tomāti
  • 4 gb olas
  • 400 g piens
  • 2 ēdamkarote sinepes
  • 1 tējkarote sāls
  • ½ tējkarote pipari
  • Desai noņem ādiņu, sagriež šķēlītēs
  • tupeļus, sīpolus un tomātus nomizo, sagriež šķēlītēs
  • Visas šķēlītes pamīšus kārto ieziestā cepamā traukā
  • Olas sakuļ ar pienu
  • Pievieno sāli, piparus un sinepes
  • Olu kulteni lej uz šķēlītēm cepamajā traukā
  • Sautējumu cep 220 grādos 30 – 40 minūtes
Muižkalna Klasiskā Doktordesa ar muskatriekstiem
Rakstīt komentāru